Jag var hos M och hämtade mina betongalster idag. Rabarberbladet och grytunderlägget blev jag riktigt nöjd med men mina försök till ljusstakar fick åka i soporna. Jag fick inte till själva ljushållarna så det var liksom inte så mycket till ljusstakar. Kanske någon har nåt tips om hur man gör detta? Jag använde gamla avklippta petflaskor som formar och det blev snygg men sen var det ju det här med att kunna sätta i ett ljus. Hur får man till det?
Grytunderlägget gjorde jag av ett helt vanligt kött-tråg, ni vet sådana i plast som blandfärsen kommer i. Det blev ju riktigt snyggt mönster av det. tänk att något så fult kan bli så roligt.
 
Till den lilla kreativa hörnan den här veckan fogar sig också de shorts som jag sydde till D igår. Det är en haremsvariant som finns i Ottobre sommar 2013. Den går supersnabbt att sy. De ena shortsen (de röda med moln) sydde jag från nytt tyg, de andra sydde jag som synes av en gammal tröja som fått hål efter flitigt användande. De sistnämnda shortsen är väl inget han skall springa på stan i men de funkar bra som luftiga  lekshorts att ha hemma och i sandlådan.  Nästa regniga dag utan andra planer tänkte jag ta tag i A:s klänning. Tyget väntar i lådan.
 
 
betonggjutning, kläder, rabarberblad, shorts, sömnad,

Kommentera

Publiceras ej
hittarecept.se